Skip to content

Kreatív és kézműves vállalkozások a növekedés útján – Budapest Design Week

Innovatív finanszírozási lehetőségekkel, ingyenes tanácsadási és vállalkozásfejlesztési szolgáltatásokkal, a külpiacra lépést segítő programokkal ismerkedhettek meg a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány Kreatív és kézműves vállalkozások növekedési lehetőségei a budapesti jó gyakorlatok tükrében címmel rendezett workshopjának résztvevői október 1-én, csütörtökön. A rendezvényen sikeres magyar kreatívipari vállalkozónők is bemutatták kollekcióikat és meséltek vállalkozásuk történetéről.

A Budapest Design Hét ideje alatt tartott rendezvény első kerekasztal beszélgetésének résztvevői a kreatív és kézműves vállalkozások külpiacra lépési lehetőségeit elemezték.

A beszélgetés kezdetén Szalai Piroska, a BVK kuratóriumi elnöke elmondta, hogy 2012-2014-ben a közalapítvány két uniós programban is részt vett, az egyik a fiatal vállalkozók, a másik a kézművesiparbeli vállalkozások fejlesztéséről szólt. „Bár a projektek lezárultak, ez a két célcsoport továbbra is a BVK fókuszterületei közé tartozik. Nem csak figyelemmel kísérjük a kézműipari kreatív vállalkozások életét, hanem igyekszünk számukra olyan lehetőségeket nyújtani, amelyekkel a későbbiekben hatékonyan tudnak élni, emellett szeretnénk bemutatni ezeket a vállalkozásokat, jó gyakorlatokat hazai és nemzetközi színtéren is.”

tovább …

Please share:
Published innői foglalkoztatásönfoglalkoztatásSajtómegjelenésekvállalkozásfejlesztés
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)